Help mee.

Het redden van een hond zal de wereld niet veranderen, maar voor die ene hond zal de wereld voor altijd veranderen.

Help ons helpen, en wordt gastgezin.
Wij hebben gastgezinnen nu hard nodig!

Na aanmelding als gastgezin wordt er contact opgenomen door onze opvang coördinator.
Zij zal u alles vertellen over het opvangen van honden en eventuele vragen beantwoorden.

Als gastgezin ontfermt u zich over een direct uit het buitenland gekomen hond of een hond die van ons herplaats wordt tot een geschikt baasje voor hem of haar gevonden is.

Voor de hond is de overgang van zwerfhond/asielhond naar het leven in een gezin een grote verandering. Hoewel de meeste honden zich wonderbaarlijk snel aanpassen, zijn er ook honden die wat meer tijd nodig hebben om alle nieuwe indrukken te verwerken. Uiteraard worden al onze honden getest in Spanje en volledig gevaccineerd maar in een enkel geval medicatie krijgen voor teken de medicatie komt uit Spanje mee met de hond.

Het betreft pups, volwassen of oudere honden.

Het kiezen van de opvanghond gaat altijd i.o.m. de opvang coördinator waarbij rekening wordt gehouden met de thuis situatie van het gastgezin en met de persoonlijke wensen (zoals grootte en geslacht).

Wij adverteren voor de hond en neemt de screening van de aspirant adoptant voor haar rekening.

Wat heeft u nodig?

• Veel liefde.
• Geduld.
• Begrip.
• Empathie

De hond heeft vaak een zwaar verleden gehad in het buitenland en hond kent nog geen Nederlands, verantwoordelijkheidsgevoel en enige ervaring met honden is daarom een pre, dit i.v.m. het opvoeden, eventuele zindelijkheidstraining, het aan de riem lopen en socialiseren van de opvanghond.

samen kunnen we meer bereiken dan alleen, zo kunnen wij meer honden van straat of uit erbarmelijke situaties redden. jouw hulp is goud waard!

Kom bij ons team om samen de wereld een stukje mooier te maken.

Team Spaanse honden SKMT 🐾