Ons team heeft een hart voor honden en zoekt voor iedere hond het beste baasje maar ook voor ieder baasje de beste hond!


Stichting Spaanse honden SKMT is opgericht op 25 juli 2020. Wij zijn in contact gekomen met Rita daar onze eigen honden ook door Rita gered zijn. Wij wilden Rita helpen en hebben Stichting Spaanse honden SKMT opgericht. Wij zijn begonnen met een team van vier personen. Good vibes and positivity are magic is ons motto. Daardoor is ons team flink uitgebreid met gemotiveerde vrijwilligers met allemaal een hart voor dieren. Zo hebben wij vaste medewerkers voor de intake en screening, gastgezinnen, huisbezoekers, aankomst begeleiders en onze medewerkster voor nazorg.
Honden uit de hel van Spanje en hier in Nederland bemiddelen is echt heel erg fijn en dankbaar werk maar wij willen meer. En besloten dan ook om het asiel waar veel van onze honden, die wij bemiddelen verblijven op te gaan knappen wat echt hard nodig is.
Stichting Spaanse honden SKMT is afhankelijk van giften. Wij stellen het zeer op prijs als u wilt doneren.
Elke euro maakt een verschil!!!!
Spaanse honden alleen als stichting naam zou verwarrend zijn en daarom gebruiken wij de letters van de voornamen van de oprichters van Stichting Spaanse honden SKMT.

Sabine Keulen. (Voorzitter)
Malika Kuperus (Secretaris)
Tamara van der Kolk. (Penningmeester)
Kiki Arts.

Voor vragen kunt u contact opnemen per e-mail: info@spaansehondenskmt.nl