Succes verhalen

Shyla

Het verhaal van Shyla is in en in triest. Shyla was 10 mnd oud toen zij werd gevonden, aan een ketting vastenbonden onder een paar pallets. Shyla was doodsbang. Shyla ging in Nederland in opvang bij Sabine. Bij haar Sabine kreeg Shyla iets meer vertrouwen maar haar angst overheerste nog steeds.

Sheila

En toen kwam Ed, tijdens het uitlaten kwam Sabine Ed met zijn hond tegen en er was een klik met Shyla. Ed voelde door gebeurtenissen uit zijn verleden Shyla feilloos aan het was een match made in heaven.  Shyla was niet meer ''shy'' en heet nu Sheila. Sheila heeft een lange weg gehad maar dankzij Ed en zijn ander trouwe viervoeter is Sheila verander van een apathisch angstige hondje naar een vrolijke levenslustige meid.

Palma

Is weggehaald uit een schrijnende situatie. Palma zat vastgeketend tussen vuil en oud ijzer.

Palma

Palma is geadopteerd en geniet van haar leven bij haar eigen familie in haar foreverhome.

Bear

Bear werd met zijn broertjes en zusje gevonden.

Ollie

Lieve mensen van SKMT, hier een berichtje van het baasje van Bear (nu Ollie). Ollie hebben wij op 23 november 2020 geadopteerd via jullie stichting. Hij kwam uit een nest dat was gevonden in Spanje en woont nu 5 maanden bij ons in NL. Het gaat heel goed met hem. Hij is lief naar alles en iedereen en houdt veel van spelen met andere honden. Inmiddels is het een grote jongen aan het worden. Zijn eetlust is onverzadigbaar haha. We maken heerlijke lange wandelingen in de polder bij ons achter. Kortom, we zijn heel blij met hem en Ollie denk ik, ook wel met ons. Bedankt voor jullie tomeloze inzet alle gevonden hondjes een gouden mand te bezorgen. Groeten van Ollie en zijn baasje!

Linda

Linda werd aangereden gevonden langs de kant van de weg.  Iemand heeft zich gelukkig om haar bekommerd en verzorgd. Linda haar heup was niet goed en het leek erop dat haar been geamputeerd moest worden. Toch bleek Linda niet zoveel last daarvan te hebben en liep na af en toe een hinkje toch redelijk goed. Nederland in ging in opvang en werd al snel geadopteerd.

Linda

Linda is in Nederland geopereerd en er was gelukkig geen amputatie nodig. Linda had een slechte start maar het gaat super goed met haar en heeft haar forver home gevonden.

Leo

Leo 5 jaar oud en was al een tijd in het asiel.

Leo

Leo kreeg eindelijk zijn foreverhome bij Nadja en het was liefde op het eerste gezicht. Leo kreeg er ook meteen een opa en oma bij. Leo voelde zich voor het eerst in zijn leven geliefd

Wolf

Wolf werd zwervend op straat gevonden en naar het asiel gebracht.

wolf

Wolf kreeg zijn foreverhome en het gaat heel er goed met Wolf.

Valentine

Valentine werd als pup met zijn broertjes en zusjes gevonden. Alle pups vonden al snel een huisje in Nederland behalve  valentin en Monic. Maar na een kreeg ook Valentin zijn foreverhome.

Rocky

Valentine gaat nu door het leven als Rocky en het gaat super goed met Rocky

Monic

Monic werd als pup met haar broertjes en zusjes gevonden. Alle pups vonden al snel een huisje in Nederland behalve Monic en valentin. Maar na een kreeg ook Monic haar foreverhome.

Money

Bedankt voor het geweldige werk wat jullie doen en de tomeloze inzet.
Dankzij jullie hebben wij onze prachtige Money (zoals wij haar noemen )
Ze is al echt onderdeel van ons gezin in zo'n korte tijd.Voor de kids een echte lieve trouwe vriendin
We hadden nooit kunnen dromen dat het zo fantastisch zou uitpakken.
Dank 1000xdank

Rex

voor Rex en echte Noorse Elandhund was het in Spanje veelste warm en zijn baasje zorgden niet goed voor hem.

Rex

Ik wilde je even laten weten dat deze match niet beter had kunnen zijn.
Rex is helemaal happy hier, en wij zijn helemaal happy dat hij er is.
Alles loopt zo soepel, dat het net is of hij er al jaren is.
Hij is enorm lief, sociaal en een echte knuffeldier. Luistert goed, loopt heel relaxed naast je, goede eetlust, en een echte allemansvriend.
Ontzettend bedankt voor de begeleiding

Granny

Doodsbang lag Granny in een hoekje. Granny 10 jaar waarvan al 7 jaar in het asiel en ook nog leishmania. Alles in ons schreeuwde dat we haar moesten helpen, Nathalie wilde haar opvangen en wij dachten dat Granny lang bij Nathalie zou blijven. Voor het eerst vierde Granny kerst in een huis.

Granny

Granny was nog geen week bij Nathalie en de baasje van Turco belden op om te vragen of Granny een fijn vriendinnetje voor Turco zou kunnen zijn. Het nieuwe jaar begon goed voor Granny want ze was na al die jaren nu eindelijk echt thuis.

Malu

Zwaar ondervoed en gewond zagen wij haar in het asiel. Malu was achher gelaten in het asiel door een jager.

Tweede dienst

Klik hier en begin te typen. Voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit.

Turco

Turco een lieve jongen van 9 jaar oud. Het baasje van Turco kon door ouderdom niet meer voor hem zorgen Turco zou naar het dodingstation gaa maar gelukkig heeft Rita Turco optijd weg kunnen halen.

Turco
Turco is geadopteerd en heeft ondertussen nog een vriendinnetje uit Spanje erbij gekregen. Het gaat super goed met Turco.


Godfilla

Godfilla een lieve leuke en vrolijke dame van  4 jaar en viel meteen op in het asiel door haar vrolijkheid.

Godfilla
Godfilla is geadopteerd en het gaat super goed met haar.

Togo

Togo was ong 10 mnd oud toen hij zwervend op straat is gevondeng,

Togo

Togo is doing very well. He is really easy at home. Super. We're really happy. Thank you. You are doing a wonderful job!

Pluto

Pluto is samen met zijn broertje gevonden in Spanje.

Gohan

Gohan is onze spaanse liefde.
Hij is mooi, lief, zachtaardig, grappig, koppig en blijft maar groeien. Al met al een adoptiehond die je nooit meer wil missen. In 1 woord SUPER..Hond. Hij is nu 6 maanden oud.
Een hond van stichting Spaanse honden SKTM een aanrader voor iedereen en onze hulp hebben ze allemaal nodig.

Mocha

Het baasje van Mocha kon niet meer voor haar zorgen en voordat Mocha in het dodongstation terrecht kwam heeft Rita zich over haar ontfermt.

Mocha

Zo blij met onze Mocha, ze doet doet het zo ontzettend goed!

Nu alweer goed 4 maanden bij haar foreverhome 😊🐕

En jullie zijn een geweldige stichting! ❤


Fortuna
Fortuna is een hond met een behoorlijke rugzak. Zij is door haar vorige baas zo mishandeld dat zij daar door aan 1 oog blind is o.a. omdat zij niet goed met andere teefjes kon.


Kona

een update  over Kona (Fortuna).
Het gaat goed met haar!! ze is super lief leuk en begint steeds speelser te worden en steeds meer te wennen aan haar nieuwe omgeving. Het liefst speelt ze met andere hondjes als we die tegenkomen. Elke dag lekker wandelen vindt ze heerlijk. n met de meeste teefjes gaat het echt prima hoor! soms gromt ze even en dan snuffelt ze weer verder. Ze is ontzettend nieuwsgierig naar mensen en ze wordt heeeel graag geaaid. Wij zijn super blij met haar, ze doet het echt heel goed ❤️

Babak

Babak heet nu Bansai en is de zoon van Amarah en heet nu Bansai.

Bansai

hI Spaanse Team,

Hope you're all doing great,

Just a quick message to give you some news about Bakka who became part of our family early july, thanks to you. :)

He is doing great, he enjoys a lot the long walk in the forest and tries to befriend our cat.


Amarah
6 jaar lang leefde Amarah op een veld. Vaak kreeg Amarah een nestje met pups haar pups werden elke keer meegenomen door mensen die de pups wilde redden maar Amarah was angstig en was moeilijk te vangen. Maar gelukkig was er iemand die niet opgaf en het bleef proberen en op een dag werd Ammarah gevangen.

Amarah kreeg een bloedtest en bleek Leishmania te hebben. Amarah kreeg medicatie en werd klaar gemaakt voor de reis naar Nederland en ging in opvang. Sneller dan wij verwachten begon Amarah vertrouwen in mensen te krijgen en Amarah was klaar voor adoptie. Robert zag een foto van Amarah en was opslag verliefd. Dat Amarah Leishmania had deerde Robert niet. Maanden later zei Robert tegen ons "'jullie zullen nooit begrijpen hoe gelukkig ik met met Amarah." Wij vragen ons af of Robert ooit zal begrijpen hoe gelukkig wij zijn dat Robert Amarah een kans heeft gegeven.